Belépés tagoknak
Gondolatok
"Legnagyobb cél pedig itt e földi létben, ember lenni mindig, minden körülményben." (Arany János)

Tagság: Magyar Szabványügyi Testület MAÚT Magyar Út- és Vasútügyi Társaság
Támogató: Együtt a Számlázz.hu-val
Együtt az élhetőbb környezetért.

Hírek


2010-11-03 12:36:09

Sikerrel zárult a siketek és nagyothallók számára kialakított mobiltelefon-alkalmazás tesztelése. Az Artklikk által fejlesztett akadálymentesítő alkalmazás segítségével a budapesti Kossuth tér nevezetességeiről speciális kép- és hanganyag vált letölthetővé a mobiltelefonra. A világon egyedülálló magyar mobil-alkalmazás új irányt jelöl ki a infokommunikációs akadálymentesítésbenkésőbba közigazgatás mellett akár turisztikai célokra is használható lesz.




2010-10-08 11:43:52

NFÜ logo

Megjelentek a következő pályázati kiírások:




2010-09-11 14:22:32
Tisztelt Civil Szervezet Vezető!

Felkéréssel fordulunk Önökhöz, számítva részvételükre az idei Jobb velünk a világ! 2010 című rendezvényen.

Mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másoknak segítsen?


A sérültekből álló Nemadomfel Együttes meghívására a Quimby, a Csík Zenekar és a Lovasi András vezette Kiscsillag november 21-én jótékonysági szuperkoncertet ad a Papp László Sportarénában a Jobb velünk a világ! rendezvénysorozat keretein belül. A koncert bevételeit egy fogyatékos emberek számára épített, Magyarországon egyedülálló öko-lakóotthon építésére fordítják majd.



2010-09-09 21:23:40
Sok szeretettel meghívjuk Önt és munkatársait, barátait, ismerőseit Gyüre László képzőművész, valamint a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete (VGYKE) közreműködésével létrejött különleges kiállításra és interaktív programra.



2010-08-26 13:04:59
Egy lélekemelő színházi előadásra hívjuk Önöket szeptember 6-án hétfőn este 8 órára a TRAFÓba: Börcsök Enikő Nemsenkilény című darabjában autista szerzők önvallomásaiból hallunk.

Az előadásra megvásárolt jegyekkel a gyöngyösi Autista Segítő Központ gyermekeinek nyújt segítséget. Ez a segítség nélkülözhetetlen a gyermekek további ellátásához.