Belépés tagoknak
Gondolatok
Amikor Helen Kellert (világhírű, amerikai siketnéma, vak írónő) megkérdezték, hogy nem szörnyű-e vaknak lenni, azt válaszolta:
„Félig se annyira rossz, mintha valakinek van két jó szeme és semmit nem lát.”

Támogató: Az oldal a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.
Együtt az élhetőbb környezetért.

Hírek


2010-11-22 11:01:49

A szavak és a dallamok erején át, engedd magad közelebb a vaksághoz. Ülj be egy teljesen lefüggönyözött terembe, és add át magad a sötétség erejének? tapasztalj, érezz, hallj és beszélj erről a témáról kicsit másképp!
2010-11-03 12:36:09

Sikerrel zárult a siketek és nagyothallók számára kialakított mobiltelefon-alkalmazás tesztelése. Az Artklikk által fejlesztett akadálymentesítő alkalmazás segítségével a budapesti Kossuth tér nevezetességeiről speciális kép- és hanganyag vált letölthetővé a mobiltelefonra. A világon egyedülálló magyar mobil-alkalmazás új irányt jelöl ki a infokommunikációs akadálymentesítésbenkésőbba közigazgatás mellett akár turisztikai célokra is használható lesz.
2010-10-08 11:43:52

NFÜ logo

Megjelentek a következő pályázati kiírások:
2010-09-11 14:22:32
Tisztelt Civil Szervezet Vezető!

Felkéréssel fordulunk Önökhöz, számítva részvételükre az idei Jobb velünk a világ! 2010 című rendezvényen.

Mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másoknak segítsen?


A sérültekből álló Nemadomfel Együttes meghívására a Quimby, a Csík Zenekar és a Lovasi András vezette Kiscsillag november 21-én jótékonysági szuperkoncertet ad a Papp László Sportarénában a Jobb velünk a világ! rendezvénysorozat keretein belül. A koncert bevételeit egy fogyatékos emberek számára épített, Magyarországon egyedülálló öko-lakóotthon építésére fordítják majd.2010-09-09 21:23:40
Sok szeretettel meghívjuk Önt és munkatársait, barátait, ismerőseit Gyüre László képzőművész, valamint a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete (VGYKE) közreműködésével létrejött különleges kiállításra és interaktív programra.