Belépés tagoknak
Gondolatok
Amikor Helen Kellert (világhírű, amerikai siketnéma, vak írónő) megkérdezték, hogy nem szörnyű-e vaknak lenni, azt válaszolta:
„Félig se annyira rossz, mintha valakinek van két jó szeme és semmit nem lát.”

Támogató: Az oldal a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.
Együtt az élhetőbb környezetért.

Börcsök Enikő: Nemsenkilény


Dátum: 2010-08-26 13:04:59 Szerző: Nagy Lehel


Egy lélekemelő színházi előadásra hívjuk Önöket szeptember 6-án hétfőn este 8 órára a TRAFÓba: Börcsök Enikő Nemsenkilény című darabjában autista szerzők önvallomásaiból hallunk.

Az előadásra megvásárolt jegyekkel a gyöngyösi Autista Segítő Központ gyermekeinek nyújt segítséget. Ez a segítség nélkülözhetetlen a gyermekek további ellátásához.

A nyári szabadságolások miatt sajnos még mindig kb. 200 jegy vár jótékony vásárlóra, a rendelkezésre álló idő pedig már csak 10 nap.
Kérjük, ha teheti, jöjjön el erre az estére, és feltétlenül hívja fel rokonai, barátai, ismerősei figyelmét is erre az alkalomra!

KÖSZÖNJÜK!

Jegyek egységesen 3.000 Ft-ért
- rendelhetők a sassgyulalevente@gmail.com e-mail címen, a 06-20/775-3309-es telefonszámon,
- kaphatók a Margit krt. 23. alatt a Ferences Tartományfőnökség portáján illetve a Pasaréti téri Ferences Rendház portáján.

Az eseményről és annak egyéb vonatkozásairól az alábbiakban talál bővebb tájékoztatást.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a HírTV Gyógyhír című műsora ezen a héten a szóban forgó intézmény kis ellátottjaival foglalkozik.

Az autista gyermekek megsegítésére meghirdetett felhívásunkra egyre több jólelkű támogató csatlakozik hozzánk. Az Orlai Produkciós Iroda felajánlásával szeptember 6-án este 8 órakor a Trafóban megvalósuló előadás - Nemsenkilény - igazi mélybenéző: Börcsök Enikő előadásában autisták vallanak legbensőbb érzéseikről, élményeikről, mindennapjaikról. Aki eljön az előadásra, biztosan gazdagabban távozik: nem csak egy, a színház közvetítette csodálatos lelki élménnyel, hanem - a Bringóhintó Kkt. jóvoltából - mostmár egy margitszigeti családi élmény lehetőségével is.

A Bringóhintó Kkt. ugyanis valamennyi jótékonysági adományjegy vásárlójának egy, a margitszigeti bringóhintó bérlését 50%-os kedvezménnyel lehetővé tevő családi kupont bocsát rendelkezésére. Jólelkű támogatóink között ugyancsak e felajánlás keretében további 10 db, 100%-os kedvezményre jogosító családi utalványt sorsolunk ki.

Amint azt korábban hírül adtuk, Börcsök Enikő: Nemsenkilény című előadásának teljes bevételét a ferencesek fenntartásában működő Autista Segítő Központ kis ellátottai javára fordítjuk. Jegyek korlátozott számban, egységesen 3.000 Ft-ért rendelhetők a sassgyulalevente@gmail.com e-mail-címen vagy a +36-20/775-3309-es mobiltelefon-számon.

Az előadásról bővebben itt

Interjú a művésznővel

http://www.ferencesek.hu/hirek/pedalozzunk-egyutt-az-autista-gyermekekert

korábbi médiamegjelenések a gyermekekről:
http://www.168ora.hu/itthon/ferencesek-autistak-gyongyos-angyalok-az-autistakert-szocialis-otthon-53175.html
http://mn.mno.hu/portal/709278
http://www.ferencesek.hu/videotar/hirek_magazinok
 
a Mami Blue című film ebben a témában:
http://www.ferencesek.hu/videotar/mami_blue_film

a HírTV Gyógyhír című műsora:
http://www.hirtv.hu/musorok/?&article_id=45514&sp=gyogyhir